ccd-kamera-astrofotografija
galaskija-astrofotografijaccd-kamera-astrofotografija-g28300fotografija-sonca-kameraccd-kamere-astrofotografija-meglicaccd-kamera-filtrsko-koloastrofotografija-teleskop-ccd-kameraastrofotografija-filtrsko-koloastrofotografija-galaksijeastrofotografija-konjska-glavaqhy-ccd-kameraplanetarna-fotografija-saturnM13-ccd-astrofotografijakamera-vodenje-teleskopajupiter-asi120mm-teleskopjupiter-asi120mmkomet-astrofotografijagalaksija-M33velika-pega-sonce2014zwoasi120mm-planetarna-kamera

Astrofotografija – CCD kamere in planetarne kamere

Vas zanima astrofotografija? Bi radi fotografirali meglice, galaksije, planete in Luno pa ne veste kako? Pri nas lahko kupite CCD kamere za astrofotografijo globokega vesolja (galaksije, meglice, kometi,…), planetarne kamere za slikanje planetov (Jupiter, Luna, Sonce, Saturn,…) ter kamere za znanstveno delo in posebne aplikacije, kot je npr. vsenebna kamera. Za vse kamere imamo na voljo (lahko jih izdelamo tudi po naročilu) tudi razne adapterje, filtrska kolesa ter ustrezne in zelo kvalitetne astrofotografske filtre ( LRGB, Ha, OIII, SII,…).

Nekatere modele kamer lahko po predhodnem dogovoru pred nakupom testirate na našem teleskopu, prav tako vam, kot kupcu nudimo izobraževanje – kako pravilno uporabljati CCD kamero, kako fotografije posneti in pravilno obdelati. Naš cilj ste zadovoljni uporabniki ter vaši odlični rezultati!

Smo edini trgovec v Sloveniji z lastnimi astrofotografskimi referencami! Pred nakupom zahtevajte reference!

Za astrofotografijo vam priporočamo dve prodajni uspešnici: za fotografijo globokega vesolja priporočamo CCD kamero G2-8300, za slikanje planetov pa kamero ASI120MM.

Dodatne informacije in nakup
Kategorija: .

3 reviews for Astrofotografija – CCD kamere in planetarne kamere

 1. 5 out of 5

  :

  Kupil kameri ASi120MM! Hvala za pomoč, odlični ste!

 2. 5 out of 5

  :

  Hvala ker ste mi svetovali kamero ASI120MM-S. Zelo sem zadovoljen!
  Pozdrav, Borut

 3. 5 out of 5

  :

  Imam ASI120MC in je super kamera za slikanje planetov!

Kako ste bili pa vi zadovoljni z našo storitvijo?