astronomska-literatura-revija-spika
Spikine vložne mapeAstronomske efemeride - Glej jih zvede 2015spikina-vrtljiva-zvezdna-karta

Astronomska literatura, revije in zvezdne karte

V naši trgovini je na voljo odlična slovenska astronomska literatura, ki je primerna za začetnike, ljubitelje narave, izkušene astronome ali zgolj darilo.

Druga izdaja knjige Raziskujmo OZVEZDJA z daljnogledom 10×50, avtorja Bojana Kambiča. Knjiga Ozvezdja je odličen priročnik za vse tiste, ki vas zanima astronomija in si želite izvedeti več o tem, kaj vse se skrivajo naša ozvezdja na nočnem nebu.

Nakup knjige OZVEZDJA: 42 EUR

 

Astronomske efemeride za leto 2015 – GLEJ JIH, ZVEZDE s številnimi zanimivimi ilustracijami in fotomontažami poljudno opisujejo in pojasnjujejo dogajanje na našem nebu v letu 2015, nastajajo v odličnem prevodu Ludvika Jevšenaka in pod budnim jezikovnim in strokovnim očesom Bojana Kambiča.

Nakup knjige GLEJ JIH, ZVEZDE: 19,90 EUR

 

Mala in velika vrtljiva zvezdna karta je praktičen pripomoček za začetnike in za izkušene astronome. S Spikino vrtljivo zvezdno karto lahko za katerikoli dan in uro enostavno ugotovimo, katera ozvezdja in zvezde vidimo v tistem trenutku na nebu.
Oglejte si video: kako enostavno uporabljamo vrtljivo zvezdno karto.

Nakup izboljšane male vrtljive zvezdne karte: 10,90 EUR + poštnina

 

Slovenska astronomska revija Spika je mesečnik, izhaja 15. v mesecu. Na leto izide 10 enojnih in 1 dvojna poletna (julij/avgust) številka. Spika vsak mesec prinaša zanimive znanstvene, poučne in poljudne članke iz sveta slovenske in svetovne astronomije.

Naročilo revije Spika: 56,60 EUR/leto

 

Spikina vložna mapa za pregleden letni arhiv revije Spika. Na mapi je logotip Spika in številka letnika, v eno mapo pa lahko vpnemo en letnik – 11 številk.

Nakup Spikinih vložnih map
Kategorija: .

4 reviews for Astronomska literatura, revije in zvezdne karte

 1. 5 out of 5

  :

  Astronomija me zelo zanima. Knjigo Ozvezdja z veseljem prebiram.

 2. 5 out of 5

  :

  Spika je odlična revija. Vse pohvale ustvarjalcem!

 3. 5 out of 5

  :

  Včeraj sem dobil Glej jih zvezde 2015! Odlično, nisem vedel, da je ta knjiga tako priročna in da vse opisane pojave lahko opazujem s prostimi očmi. Priporočam!

 4. 5 out of 5

  :

  Knjigi Ozvezdja in Glej jih zvezde bi res toplo priporočala! Glej jih zvezde radi listajo tudi naši najmlajši.

Kako ste bili pa vi zadovoljni z našo storitvijo?