Nemška ekvatorialna montaža G53F, viličasta montaža MoFoD ter krmiljenje Pulsar II

5.00 od 5
(1 ocena kupca)

Nemška ekvatorialna montaža G53F je primerna za začetnike in vse zahtevne uporabnike, za delo na terenu in stalno postavitev v observatoriju. Na montažo lahko dodamo do 45 kilogramov dodatne koristne obtežbe. Viličasta montaža MoFoD je optimalna rešitev za društven astronomski observatorij ter izobraževalno ter  raziskovalno astronomsko delo na šolah ali univerzah. Omogoča nam montažo optične cevi do premera 54 cm in do 70 kilogramov koristne obtežbe. Vrhunska izdelava, krmiljenje PULSAR 2 ter sledenje, ki temelji na trenju nam omogoča dolge osvetlitve ter brezskrbno delo v observatoriju, tudi iz oddaljene lokacije.

Vrhunska izdelava, krmiljenje PULSAR 2 ter sledenje, ki temelji na trenju nam omogoča dolge osvetlitve ter brezskrbno delo v observatoriju, tudi iz oddaljene lokacije!

Smo generalni zastopnik za Slovenijo in imamo, kot trgovec edini reference in znanje z uporabo tovrstnih montaž v avtomatiziranem observatoriju in pri astrofotografiji.

Vsem kupcem po nakupu nudimo stalno tehnično podporo in svetovanje pri uporabi montaže. Ogled montaže G53F je možen po predhodnem dogovoru v Ljubljani, prav tako je mogoče v Sloveniji videti viličasto montažo MoFoD.

Dodatne informacije in nakup Spletna stran proizvajalca
Kategorija: .

1 ocena za Nemška ekvatorialna montaža G53F, viličasta montaža MoFoD ter krmiljenje Pulsar II

  1. Avatar
    5 od 5

    :

    G53F je odlična montaža! Ni boljše na tržišču za astrofotografijo.

Kako ste bili pa vi zadovoljni z našo storitvijo?