Glej jih zvezde! v letu 2019

0

Glej jih zvezde! v letu 2019 so astronomske efemeride, ki v besedi, še bolj nazorno pa v sliki opozarjajo na zanimivejša dogajanja na našem nebu v letu 2019. Knjiga je namenjena opazovalcem brez teleskopov, ki uživajo v naravi in opazovanju nočnega neba brez pretirane tehnologije.

Cena vprednaročilu je 23,90 EUR + poštnina ali osebni prevzem v Ljubljani . Svoj izvod si zagotovite že danes preko naročniškega obrazca .

Ime

E-pošta

Telefon

Izberite način dostave

Naslov (za prevzem v Lj. lahko pustite prazno)

Opisi v Glej jih zvezde! v letu 2019 so pisani v stilu … tega in tega dne v maju ob tej in tej uri poglejte proti zahodnemu obzorju in videli boste … Zraven vsakega opazovanja je še nazorna slika dogajanja, ki je seveda čudovita fotomontaža, a začetnikom bo prišla še kako prav pri spoznavanju gibanja Lune, planetov in najsvetlejših zvezd. Kdor je vsaj malo povezan z naravo, bo v tej knjigi našel napotke, kako se povezati z nebom in zvezdami, ki jih v naših preosvetljenih mestih vidimo vse manj in vse bolj poredko.

Delite na

O avtorju

e-Spika

Mlajša digitalna sestra tiskane revije Spika. Tiskna revija Spika je z vami že od leta 1993, digitalna Spika pa od leta 2013.