Glej jih zvezde! v letu 2020

0

Leto je naokoli in v pripravi je že nova knjiga Glej jih, zvezde 2020, ki vas bo razveseljevala vse prihodnje leto. Prednaročniška cena bo enaka kot lani, 19,90 EUR, poslali pa vam jo bomo brez dodatnega plačila poštnine. Knjiga bo v redni prodaji stala 23,90 EUR + 3,00 EUR za poštnino. Če naročite dve knjigi ali več, vam priznamo še dodatni 5% popust. Vprašajte prijatelje, sorodnike ali znance in skupaj naročite knjige Glej jih, zvezde 2020 za samo 18,90 EUR na knjigo! Knjiga izide konec novembra, tako da jo boste lahko imeli tudi za decembrska darila! Pogoj za uveljavljanje vseh popustov je plačilo računa, ki vam ga bomo po prejetem naročilu poslali po elektronski pošti.

Knjiga Glej jih, zvezde 2020 je namenjena opazovalcem nočnega neba brez teleskopa, torej opazovanjem samo s prostim očesom.

Ime in priimek

E-pošta

Telefon

Izberite način dostave

Vpišite vaš naslov (za prevzem v Lj. lahko pustite prazno)

Knjiga Glej jih, zvezde 2020 je namenjena opazovalcem nočnega neba brez teleskopa, torej opazovanjem samo s prostim očesom. V obliki koledarja vas opozarja na pomembnejše dogodke, ki jih boste lahko na nebu opazovali v letu 2020: bližnja srečanja med planeti, med Luno in planeti ter med Luno, planeti in svetlejšimi zvezdami. Večino dogodkov lahko opazujete tudi v mestnih in primestnih okoljih, tudi če so svetlobno onesnažena. S knjigo Glej jih zvezde v letu 2020 se boste enostavno in zabavno naučili vse o gibanju Lune in planetov, spoznali ozvezdja nočnega neba in izvedeli še kopico koristnih nasvetov, kako postati izvrsten ljubiteljski astronom.

Delite na

O avtorju

e-Spika

Mlajša digitalna sestra tiskane revije Spika. Tiskna revija Spika je z vami že od leta 1993, digitalna Spika pa od leta 2013.