Glej jih zvezde! v letu 2021

Leto je naokoli in spet bo izšla knjiga Glej jih, zvezde v letu 2021. Letos izidemo že 15. novembra, tako da boste imeli dovolj časa, če bi želeli knjigo podariti za Miklavža, Božička ali dedka mraza.

Cena knjige je 23,90 EUR + 3,00 EUR poštnine. Letos zaradi znanih razmer osebni prevzem knjige ni mogoč, pošiljamo samo po pošti! Če se odločite za naročilo, sporočite še svoj naslov za račun in dostavo.

Pogoj za zagotovitev nižje cene je pravočasno plačilo računa, ki ga boste prejeli na vaš elektronski naslov. Odločite se za nakup in si zagotovite knjigo Glej jih, zvezde v letu 2021 po ugodni ceni!

  Ime in priimek

  E-pošta

  Telefon

  Naslov za dostavo knjige

  Knjiga Glej jih, zvezde 2021 je namenjena opazovalcem nočnega neba brez teleskopa, torej opazovanjem samo s prostim očesom. V obliki koledarja vas opozarja na pomembnejše dogodke, ki jih boste lahko na nebu opazovali v letu 2021: bližnja srečanja med planeti, med Luno in planeti ter med Luno, planeti in svetlejšimi zvezdami.

  Večino dogodkov lahko opazujete tudi v mestnih in primestnih okoljih, tudi če so svetlobno onesnažena. S knjigo se boste enostavno in zabavno naučili vse o gibanju Lune in planetov, spoznali ozvezdja nočnega neba in izvedeli še kopico koristnih nasvetov, kako postati izvrsten ljubiteljski astronom.