Glej jih zvezde! v letu 2021

0

Leto je naokoli in spet bo izšla knjiga Glej jih, zvezde v letu 2021. Letos izidemo že 15. novembra, tako da boste imeli dovolj časa, če bi želeli knjigo podariti za Miklavža, Božička ali dedka mraza.

Cena knjige v prednaročilu je 19,90 EUR, v ceno so všteti vsi stroški. Ko bo knjiga v redni prodaji, bo stala 23,90 EUR + 3,00 EUR poštnine. Prihranek pri prednaročilu je torej zelo ugoden.

Pogoj za zagotovitev nižje cene je pravočasno plačilo računa, ki ga boste prejeli na vaš elektronski naslov.Za tiste, ki bi naročili več knjig, smo pripravili še dodatne popuste:

  • za naročilo 2 do 4 knjig je cena na knjigo 18,90 EUR,
  • za naročilo 5 knjig in več je cena na knjigo 17,90 EUR.

Odločite se za nakup in si zagotovite knjigo Glej jih, zvezde v letu 2021 po ugodni ceni!

Ime in priimek

E-pošta

Telefon

Izberite način dostave

Vpišite vaš naslov (za prevzem v Ljubljani pustite prazno)

Knjiga Glej jih, zvezde 2021 je namenjena opazovalcem nočnega neba brez teleskopa, torej opazovanjem samo s prostim očesom. V obliki koledarja vas opozarja na pomembnejše dogodke, ki jih boste lahko na nebu opazovali v letu 2021: bližnja srečanja med planeti, med Luno in planeti ter med Luno, planeti in svetlejšimi zvezdami.

Večino dogodkov lahko opazujete tudi v mestnih in primestnih okoljih, tudi če so svetlobno onesnažena. S knjigo Glej jih zvezde v letu 2021 se boste enostavno in zabavno naučili vse o gibanju Lune in planetov, spoznali ozvezdja nočnega neba in izvedeli še kopico koristnih nasvetov, kako postati izvrsten ljubiteljski astronom.

Delite na

O avtorju

Bojan Kambič

Bojan Kambič je urednik prve slovenske astronomske revije Spika. Vesolje je njegova prva ljubezen. "Astronomija ti da občutek majhnosti, neznatnosti. Človek se pri opazovanju vesolja nauči potrpežljivosti in skromnosti. Naše vsakdanje skrbi v globalnem pomenu niso pomembne.“