Teleskopi – optične cevi in različne montaže

5.00 od 5
(5 ocen kupcev)

Vas zanima astronomija? Bi radi pokukali na Luno in planete? Potrebujete teleskop za radovednega otroka ali zgolj nepozabno darilo? Ponujamo vam širok izbor kvalitetnih teleskopov za vizualno opazovanje narave, Lune, planetov, galaksij in meglic ter številne teleskope, ki so primerni za astrofotografijo. Izbirate lahko med optičnimi cevmi tipa; refraktorji, Newton reflektorji,  SCT-ji, Maksutovi in RC-ji na različnih montažah; nemške ekvatorilane, azimutne, viličaste in Dobsoon. Optične cevi, daljnogledi ali spektivi so na voljo na različnih montažah – za enostavno opazovanje z ročnimi pomiki, za bolj zahtevne so tu montaže z motorčki, za najzahtevnejše pa so na voljo računalniško vodene (GOTO) montaže, te montaže so primerne tudi za astrofotografijo.

Tudi po nakupu imamo čas za vas! Razložimo vam vse od A do Ž!

Pri nakupu teleskopa ali montaže vam razložimo vse podrobnosti, ki jih morate vedeti, da bodo rezultati uporabe teleskopa najboljši in boste z veseljem opazovali Luno, planete, galaksije in meglice. Tistim najbolj zahtevnim pa tudi razložimo, kako se pravilno podamo v svet astrofotografije z GOTO montažo in CCD kamero.

Dodatne informacije in nakup
Kategorija: .

5 ocen za Teleskopi – optične cevi in različne montaže

 1. Avatar
  5 od 5

  :

  Pozdravljeni,

  Hvala za vso pomoč pri izbiri teleskopa. Odlični ste!

  lp Jernej

 2. Avatar
  5 od 5

  :

  Živjo!

  Hvala Spiki in predvsem hvala Mateju za strokovno pomoč pred in po nakupu teleskopa. Toplo priporočam sodelovanje z njimi!

  Lp, Matevž

 3. Avatar
  5 od 5

  :

  Najlepše se vam zahvaljujem za vso vašo svetovanje pri nakupu našega novega teleskopa. Opazovati Luno s številnimi kraterji iz domačega vrta je res nepozabno doživetje za našo družino.

  Lepo pozdravljeni!

 4. Avatar
  5 od 5

  :

  Odličen nakup teleskopa in definitivno priporočam! Sploh pa hvala Mateju za vso pomoč in nasvete, tudi po nakupu.
  Še bom kupoval pri vas, odlični ste!

  Lep pozdrav,
  Matej

 5. Avatar
  5 od 5

  :

  odlična pomoč pri nakupu Newtona ,kamere ……glede na to da sem popoln neznalec astronomije

Kako ste bili pa vi zadovoljni z našo storitvijo?