Spikina astronomska trgovina

Vas zanima astronomija? Potrebujete teleskop za otroka? Teleskop, kot darilo za prijatelja? Bi se radi fotografirali planete in galaksije? Bi radi iz domačega vrta pogledali globoko v vesolje, na največji planet ali zgolj našo Luno? Spikina astronomska trgovina je prava rešitev za vas! V naši astronomski astronomski trgovini po konkurenčnih cenah in strokovno podporo dobavljamo vso astronomsko opremo za začetnike in izkušene astronome. Nudimo pa tudi številne storitve, kot je opazovanje s teleskopom, organizacijo delavnic in seminarjev (astrofotografija, itd). Za Slovenijo, kot uradni zastopnik zastopamo številne svetovno znane proizvajalce astronomske opreme.

Kaj lahko kupite pri nas? Na voljo so teleskopi za začetnike in izkušene astronome, CCD kamere za astrofotografijo globokega vesolja, planetarne kamere, kvalitetne GOTO montaže, okularje, filtre, kvalitetno slovensko astronomsko literaturo, vrtljive zvezdne karte, itd. Z našimi izdelki in storitvami so zadovoljni številni kupci, preberite si njihova mnenja in ocene v posameznih kategorijah.

Kaj je naša največja garancija?

Naša največja garancije in dodana vrednost za naše kupce je zagotovo naše široko znanje in dolgoletne izkušnje iz astronomije. Kot edini trgovec astronomske opreme v Sloveniji vam lahko svetujemo, kako posneti slike galaksij in planetov, ki bodo navdušile vas in vaše prijatelje. Prav tako smo strokovnjaki za izvedbo astronomskih opazovanj, uporabo avtomatiziranih teleskopov in observatorijev. Smo tudi organizatorji največjega astronomskega dogodka v Sloveniji - Messierjev maraton! Pred nakupom zahtevajte naše reference!

Imate vprašanje, tehnično težavo ali zgolj potrebujete nasvet? Kontaktirajte našo astronomsko trgovino še danes! Naš nasvet je brezplačen ;)

Prikazujem vseh 6 rezultatov