Moj prvi zvezdni atlas je primeren za vse začetnike, ki se podajate v svet astronomije, za starše z nadobudnimi otroki, ki jih zanima dogajanje na nebu, tabornike, pohodnike in konec koncev tudi za resne opazovalce.

Moj prvi zvezdni atlas

Moj prvi zvezdni atlas je primeren za vse začetnike, ki se podajate v svet astronomije, za starše z nadobudnimi otroki, ki jih zanima dogajanje na nebu, tabornike, pohodnike in konec koncev tudi za resne opazovalce

Priljubljen Moj prvi zvezdni atlas je leta 2022 izšel tudi v nemškem jeziku!

Kakšen je zvezdni atlas?

Moj prvi zvezdni atlas je na voljo v velikem formatu 30×44 cm. Velik format je pregleden, omogoča pa tudi veliko lažje učenje in skupinsko delo na primer na naravoslovnih taborih ali pri šolskih astronomskih krožkih. Atlas je plastificiran in odporen na vlago, tako ga lahko brez skrbi odnesete pod nočno nebo. V zvezdnem atlasu je 12 mesečnih kart s prikazom neba ob meridijanu od juga do severa, za lažje učenje in orientacijo pa so prikazane navidezne povezave med glavnimi zvezdami ozvezdij. Vse svetlejše zvezde (do 3. magnitude) so tudi obarvane s pravimi, spektroskopskimi barvami, da jih boste na nebu laže prepoznali.

Moj prvi zvezdni atlas je primeren za vse začetnike, ki se podajate v svet astronomije, za starše z nadobudnimi otroki.

Na koncu atlasa so še enostavna navodila za uporabo ter osnove, ki jih morate vedeti, preden se lotite nočnih opazovanj.

Cena je 29,90 EUR +4,50 EUR poštnine. Svoj izvod si zagotovite že danes preko naročniškega obrazca.

    Ime

    E-pošta

    Telefon

    NASLOV ZA DOSTAVO ATLASA