Ponatis knjige: Raziskujmo OZVEZDJA z daljnogledom 10×50, Bojan Kambič

Na naše knjižne police prihaja dolgo pričakovan, dopolnjen ponatis knjige Raziskujmo OZVEZDJA z daljnogledom 10×50, slovenskega avtorja in urednika astronomske revije Spika Bojana Kambiča. Knjiga Ozvezdja je praktično edin tovrstni slovenski astronomski priročnik! Prva izdaja knjige z angleškim naslovom Viewing the Constellations with Binocularsse (založba Springer) je velika prodajna uspešnica tudi v tujini. V spodnji formular hitro in enostavno oddajte svoje naročilo!

AKCIJA: Zaradi velikega zanimanja podaljšujemo akcijo! Ob nakupu knjige OZVEZDJA podarimo 11 izvodov (letnik 2015) revije Spika.

Radi opazujete zvezde in ozvezdja? Iščete poučno darilo za otroke? Imate teleskop in ne veste kaj opazovati? Slovenska knjiga Ozvezdja je astronomski vodnik za vse generacije.

Vas zanima vsebina knjige Ozvezdja?

Brezplačno jo prelistajte v PDF dokumentu – prelistaj knjigo Ozvezdja.

Komu je knjiga namenjena?

Druga, dopolnjena izdaje knjige je namenjena vsem tistim vas zanima astronomija, si želite izvedeti kaj vse se skriva v ozvezdjih na našem nočnem nebu ali pa si želite samo zanimivega branja. Knjiga je odličen pripomoček za vse začetnike in še lepše darilo za vse pridne šolarje. S knjigo bodo enostavno prepoznali vsa ozvezdja in najsvetlejše objekte (galaksije, meglice, itd).

Knjigo Raziskujmo OZVEZDJA z daljnogledom 10×50 s številnimi opisi, fotografijami in kartami na več, kot 500 straneh po promocijski ceni 42 EUR naročite preko spodnjega obrazca.

    Ime

    E-pošta

    Telefon

    NASLOV ZA DOSTAVO KNJIGE