Ponatis knjige: Raziskujmo OZVEZDJA z daljnogledom 10×50, Bojan Kambič

Na naše knjižne police je prišel že tretji, dopolnjen ponatis knjige Raziskujmo OZVEZDJA z daljnogledom 10×50, slovenskega avtorja in urednika astronomske revije Spika Bojana Kambiča. Knjiga Ozvezdja je praktično edin tovrstni slovenski astronomski priročnik! Prva izdaja knjige z angleškim naslovom Viewing the Constellations with Binocularsse (založba Springer) je velika prodajna uspešnica tudi v tujini. V spodnji formular hitro in enostavno oddajte svoje naročilo!

AKCIJA: Zaradi velikega zanimanja podaljšujemo akcijo! Ob nakupu knjige OZVEZDJA podarimo 11 izvodov (letnik 2016) revije Spika.

Vas zanima vsebina knjige Ozvezdja?

Brezplačno jo prelistajte v PDF dokumentu – prelistaj knjigo Ozvezdja.

Komu je knjiga namenjena?

Druga, dopolnjena izdaje knjige je namenjena vsem tistim vas zanima astronomija, si želite izvedeti kaj vse se skriva v ozvezdjih na našem nočnem nebu ali pa si želite samo zanimivega branja. Knjiga je odličen pripomoček za vse začetnike in še lepše darilo za vse pridne šolarje. S knjigo bodo enostavno prepoznali vsa ozvezdja in najsvetlejše objekte (galaksije, meglice, itd).

Knjigo Raziskujmo OZVEZDJA z daljnogledom 10×50 s številnimi opisi, fotografijami in kartami na več, kot 500 straneh po promocijski ceni 42 EUR +4,50 EUR poštnine naročite preko spodnjega obrazca.

    Ime

    E-pošta

    Telefon

    NASLOV ZA DOSTAVO KNJIGE