Srednjeevropska konferenca za astrofotografijo – Central European Deepsky Imaging Conference – CEDIC 2015

Vas zanima astrofotografija in tehnike slikanja nezvezdnih objektov (galaksije, meglice, kometi, itd)? Bi radi prisluhnili zanimivim predavateljem in se udeležili poučnih delavnic? V sosednji Avstriji, natančneje v mestu Linz, se bo med 6. in 8. marcem 2015 odvijala Centralno evropska konferenca za astrofotografijo – Central European Deepsky Imaging Conference – CEDIC 2015.
Vsem slovenskim astrofotografom ali tistim, ki se šele podajate v svet astrofotografije, se tako ponuja odlična priložnost, da prisluhnemo zanimivim predavateljem, ki nam bodo s svojimi bogatimi izkušnjami pomagali razkriti najzanimivejše podrobnosti in trike iz sveta astrofotografije.

CentralEuropeanDeepskyImagingConference2015
Utrip preteklih konferenc si lahko ogledate v obsežnem arhivu.

Program konference CEDIC bo izredno zanimiv! V petek zvečer bo svečana otvoritev. V soboto bo program (predavanja in delavnice bodo potekale vzporedno) potekal od 8:30 pa vse do 20:00, v nedeljo pa od 9:30 do 15:20. V nedeljo popoldan sledi zaključek konference. Med predavanji oziroma delavnicami bodo tudi prekinitve za odmor in kosilo.
Vstopnina za obisk konference CEDIC je 60 EUR (+ dodatnih 20 EUR za skupinsko večerjo v soboto zvečer, ki pa ni obvezna). Uradni jezik konference je angleščina. Utrip CEDIC-a lahko doživite v obsežnem arhivu. Vabljeni, da se nam pridružite!

Prijava na CEDIC 2015

Vse podrobnejše dodatne informacije lahko pridobite na spletni strani Central European Deepsky Imaging Conference.