Moj prvi zvezdni atlas je primeren za vse začetnike, ki se podajate v svet astronomije, za starše z nadobudnimi otroki, ki jih zanima dogajanje na nebu, tabornike, pohodnike in konec koncev tudi za resne opazovalce.

Zvezdni atlas za začetnike in za starše z nadobudnimi otroki – prepoznajte nebo in zvezde z lahkoto

Ob 25-letnici izhajanja prve slovenske astronomske revije SPIKA smo pripravili nov zvezdni atlas, ki bo razveselil vse ljubitelje nočnega neba! Moj prvi zvezdni atlas je primeren za vse začetnike, ki se podajate v svet astronomije, za starše z nadobudnimi otroki, ki jih zanima dogajanje na nebu, tabornike, pohodnike in konec koncev tudi za resne opazovalce.

Astronomija za najmlajše ali kako prepoznamo nebo in zvezde z lahkoto

Moj prvi zvezdni atlas je na voljo v velikem formatu 30×44 cm. Velik format je pregleden, omogoča pa tudi veliko lažje učenje in skupinsko delo na primer na naravoslovnih taborih ali pri šolskih astronomskih krožkih. Atlas je plastificiran in odporen na vlago, tako ga lahko brez skrbi odnesete pod nočno nebo. V zvezdnem atlasu je 12 mesečnih kart s prikazom neba ob meridijanu od juga do severa, za lažje učenje in orientacijo pa so prikazane navidezne povezave med glavnimi zvezdami ozvezdij.Vse svetlejše zvezde (do 3. magnitude) so tudi obarvane s pravimi, spektroskopskimi barvami, da jih boste na nebu laže prepoznali. Na koncu atlasa so še enostavna navodila za uporabo ter osnove, ki jih morate vedeti, preden se lotite nočnih opazovanj.

Moj prvi zvezdni atlas

Moj prvi zvezdni atlas je praktično obvezen pripomoček za vsakega, ki se želi podati v astronomijo in opazovanje s teleskopom ali pa le spoznati ozvezdja nočnega neba. Primeren je tudi za starše z nadobudnimi otroki, ki jih zanima dogajanje na nebu, tabornike, pohodnike in konec koncev tudi za resne opazovalce.

Cena je 26,90 EUR + dostava ali osebni prevzem v Ljubljani . Svoj izvod si zagotovite že danes preko naročniškega obrazca .

    Ime

    E-pošta

    Telefon

    NASLOV ZA DOSTAVO ATLASA